Kontakt

BAG OM E-VOKE

Indehaverene, Lea og Lars, etablerede E-voke i 2018 udfra en en fælles livslang passion for bøger og tegneserier. Lea har før drevet webshop og Lars har baggrund som grafiker. Vi er desuden begge uddannede cand.scient.bibl. fra Københavns Universitet og Karls Universitetet i Prag, Tjekkiet. E-voke startede som en drøm om blot at udgive ét album som Kickstarter-projekt, men vi er gradvist vokset til et regulært forlag. 

Lea og Lars interviewes af Dennis Jacob Rosenfeld fra Fantask og foræller om E-voke og vores udgivelser.

FORLAGETS AMBITIONER

I forlængelse af håbet om at genoplive tegneserier er det E-vokes ønske at være forlaget med det bredeste udvalg af spændende kvalitetstegneserier, som både kan underholde og give gode læseoplevelser. Derfor udgiver E-voke både nye album fra en lang række kunstnere og forlag fra alverdens lande, men skaber også nye tegneserier med glemt materiale (eksempelvis “Historier fra det vilde vesten” og “Evergreen mysterierne”).

E-vokes tegneserier findes i webshoppen samt i udvalgte bog- tegneserie- og specialbutikker.

UDSOLGTE ALBUM

Som online tegneseriebutik hjemtager E-voke relativt begræns-ede mængde af andre forlags nye album og som forlag prioriteres det at udgive relativt begrænsede oplag. Derfor hænder det af og til, at særligt populære album bliver udsolgt. En del E-voke album er udsolgte og fremgår derfor ikke længere i webshoppen. Hvis vi får mange forespørgsler på nogle af disse titler kan vi dog overveje at trykke et nyt oplag.

Tre forskellige udsolgte E-voke album: 1212, Scotland Yard 1 og 2.

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsmail er du meget velkommen til at tilmelde dig herunder. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om måneden (og ikke straks ved tilmelding).

 
 
 

KØBS- OG HANDELSBETINGELSER HOS E-VOKE

Her kan du læse “alt det med småt", som også fremgår ved køb i vores webshop. Læs HER.

E-VOKES MILJØPOLITIK

Ønsket er at tage hensyn til miljøet og undlade at belaste CO2-udledningen mere end højst nødvendigt. Så E-vokes album trykkes i Danmark og i mindre oplag. Først plantede vi træer for hver udgivelse og det første træ blev et kirsebærtræ tilegnet Pierre Wininger (Victor Billetdoux-trilogien). Vi plantede mange træer, men nu donerer vi istedet til  Den Danske Naturfond og får bevaret 1m2 naturgrund for hver udgivelse.

Kirsebærtræet tilegnet tegneren Pierre Wininger sat i april, 2019.

FØLG OS OGSÅ PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM OG PINTEREST

OM ANMELDEREKSEMPLARER

Vi får rigtig mange henvendelser om at anmelde E-vokes album, men vi giver kun anmeldereksemplarer i et særdeles begrænset omfang – således at man ved henvendelse hverken kan forvente svar eller album, da det desværre ofte er for tidskrævende at vurdere og ren omkostning for os.